La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

CCOO TRENCA FORMALMENT LA UNITAT D'ACCIÓ SINDICAL

Avui, divendres 24 d'octubre de 2008, l'Enric Alonso, Secretari General de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, ha negat l'entrada als nostres representants sindicals de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, que ens acompayaven a l'assemblea convocada per a tots els treballadors, a les 13 h, a la Marineta.

Aquest és un fet molt greu que demostra la gran falta de respecte i de tolerància del màxim representant del sindicat majoritari d'aquest Ajuntament envers l'acció sindical, i que fins a data d'avui no s'havia donat a cap ajuntament.

Els representants de la FSP de la UGT han estat donant suport a la nostra secció sindical, a totes les reivindicacions del conjunt de treballadors d'aquest ajuntament durant tot el procés negociador de la revisió de la RLT i això els legitima per estar en qualsevol plataforma informativa.

La convocatòria unilateral de l'assemblea d'avui i l'actitud, prepotent i superba del sindicat majoritari, són una manifestació del trencament de la unitat d'acció sindical. Malgrat això, la nostra secció sindical segueix defensant la unitat com la millor via per a la defensa dels drets dels treballadors.

Salutacions,