La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Valoració assemblea UGT i proposta calendari tancament RLT

Benvolguts/des,

A l'assemblea d'avui dijous, 20 de novembre, hi han assistit més d'un centenar de treballadors i treballadores, inclosos representants dels altres sindicats (CCOO i SPPME), entre els quals hi ha hagut els seus líders. La UGT ha presentat el manual de valoració de la revisió de la Relació de Llocs de Treball a partir del qual demanem que es treballi. La presentació d'aquest manual, que és el nou model que fa servir la Diputació de Barcelona per fer valoracions a altres ajuntaments de Catalunya, ha tingut una àmplia acceptació per part dels assistents.
També hem presentat la proposta econòmica inicial que surt del treball que hem fet aplicant aquest manual a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Així mateix, hem fet palesa la preocupació general per l'endarreriment de tot aquest procés.
L'assemblea ha manifestat la voluntat de marcar terminis definitius per començar a negociar la valoració dels llocs de treball a la Mesa i passar a la proposta econòmica per tal de poder posar-la finalment a votació de tot el personal de l'Ajuntament. Per això, hem entrat una instància sol·licitant a la Corporació el compromís de negociar la valoració i tancar el procés en uns terminis concrets (vegeu instància adjunta en PDF).
Us agraïm la vostra assistència i demanem que s'agilitzi el procés amb la participació de tota la part social.
Us mantindrem informats. Per a qualsevol dubte o consulta truqueu a l'extensió 9659 o envieu un correu electrònic a ugt@molletvalles.cat
Salutacions,

2 comentaris:

la veu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
la veu ha dit...

hola 2