La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Convocatòria d'assemblea general


Benvolguts/des,

La secció sindical de la UGT de l’Ajuntament de Mollet del Vallès convoca assemblea general per al proper dijous, 20 de novembre, a les 13 h a la sala d'actes del GIRO Centre Tecnològic (Avinguda de Pompeu Fabra, 1) per informar el conjunt del personal de l’Ajuntament de la situació de la Negociació de la Relació de Llocs de Treball i la seva Valoració (Catàleg), així com de la possibilitat de denunciar o prorrogar l’Acord de Condicions.

Pel que fa al punt de Catàleg, la UGT requereix urgentment la dotació econòmica mínima que surt del càlcul fet pel nostre assessor per fer front al resultat de la Valoració de Llocs de Treball de la qual us informarem a l'assemblea.

Pel que fa a l’Acord de Condicions cal que sapigueu que, només que una de les parts denunciï l’Acord, s’ha d’obrir el procés negociador convocant la Mesa amb tots els seus membres. Tenint en compte aquesta possibilitat, la UGT vol establir canals de diàleg i una via de participació del conjunt de treballadors i treballadores. Per això, hem inclòs a l’ordre del dia de l’assemblea la recollida de propostes de millora de l’Acord.

Us demanem, de manera molt especial per la seva importància, la vostra assistència i la vostra participació a l'assemblea.

Ordre del dia:
1. Negociació de la modificació de la RLLT: valoració
2. Acord de Condicions: procés participatiu i recollida de propostes de millora
3. Altres

Moltes gràcies,