La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Data per a la proposta de valoració de la RLLT

Benvolguts/des,
us informem que arran la petició feta per instància el 31 d’octubre on la UGT sol·licitàvem que “es fixi una data perquè la proposta de valoració de les fitxes dels llocs de treball… sigui presentada a la Mesa de negociació en què s’haurà de revisar i negociar” i també que es fixi “un termini perquè els treballadors/es facin al·legacions a les respectives fitxes dels llocs de treball”, a la reunió de dimecres passat, dia 5, la Corporació ens va informar de les dates següents:
· Pel que fa a la proposta de valoració, va dir que estarà feta el 17 de novembre i es presentarà a la Mesa per iniciar-ne la seva negociació
· Pel que fa al termini per fer al·legacions, la Corporació ha parlat de 15 o 20 dies després de la presentació de la valoració a la Mesa.
En aquest sentit, us demanem que qualsevol tipus de modificació que considereu que s’ha de tenir en compte a les fitxes, ens la comuniqueu tan aviat com sigui possible, trucant a l’extensió 9659 o bé per correu electrònic, a l’adreça ugt@molletvalles.cat. Així mateix, un cop haguem acabat la nostra valoració, convocarem assemblea per presentar-la.
En Mesa de Negociació, el passat dimecres, la Corporació va informar la part social que modifica l’autorregulació de dos llocs de treball. La UGT, sense voler entrar a valorar els casos concrets, vàrem manifestar el nostre desacord pel fet que aquestes modificacions estan fora de lloc, ja que ens trobem enmig d’un procés de revisió de la relació dels llocs de treball de tot l’Ajuntament i és a la Mesa de negociació de la RLLT on s’han d’acordar les modificacions.
La Corporació també va informar de la regularització d’un lloc de treball, per un error que va generar en el moment de crear la plaça i que comporta un greuge per al treballador.
Salutacions,