La Redacció de LA VEU es reserva el dret de no publicar aquells comentaris o col•laboracions inadequats

Parlem de sous, ja!

Benvolguts/des

Darrerament hem rebut comunicacions de totes les parts pel que fa a la RLT. Això es bo perquè mostra la diversitat d'opinió que es dóna a la mesa. Però, si us plau, parlem de sous ja!

La UGT està defensant des del primer moment, ara ja fa un any, i així ho seguirem fent fins al final, que les fitxes de tots els llocs de treball han de recollir les dades (funcions i condicions de treball) de cada lloc, partint del que els treballadors vam posar en els qüestionaris que vàrem omplir.

Així mateix, també hem defensat des del principi i així ho vàrem acordar la part social que, al final del procés, els treballadors tenim la legitimitat per majoria, d'aprovar-lo o no, a través d'una votació personal, lliure i secreta.

El nostre especialista en valoracions, en Jaume Marquès, ja va dir en una assemblea general el que pensava sobre els sous dels treballadors d'aquest Ajuntament. Amb tota la informació que nosaltres li anem facilitant està treballant, de manera pràcticament exclusiva per obtenir la nostra valoració i la proposta de sous. Sense trigar gaire, us la presentarem en una assemblea general.

Salutacions,